מבוא

אוסטרליה הנה אחת המדינות המבוקשות ביותר כיעד לעלייה. עם נופים מדהימים,  מערכת בריאות מתקדמת והיותה מדורגת בין 5 המדינות המובילות בשיעור ההכנסה ליחיד, אוסטרליה מהווה יעד מועדף לעבודה, ללימודים ולטיולים.

כ 20,000 ישראלים חיים כיום באוסטרליה ולדברי משרד החוץ הישראלי, ישראלים רבים עומדים להצטרף אליהם בעתיד הקרוב. מנתוני מחלקת ההגירה ומעברי הגבול עולה כי כ 190,000 בקשות הגירה לאוסטרליה הוגשו בשנת 2012 – 2013.

קנגורו שירותי הגירה לאוסטרליה מציעה שירות כולל ומקיף ההופך את תהליך ההגירה לקל ופשוט.

שיטת הניקוד ואיך מקבלים ויזה לאוסטרליה

 

מדובר בתהליך הבוחן את כישורי המועמד, את הידע המקצועי שלו ואת ויכולתו להיקלט בהצלחה באוסטרליה. קריטריונים שונים קובעים את מידת התאמתו של המבקש ונקודות מוענקות לו בהתאם לנתוני כישוריו. חלק מנתונים אלה כוללים: תחום עיסוק (כישורים וניסיון), שליטה בשפה האנגלית, גיל (קיימת עדיפות לגילאים צעירים), ניסיון מקצועי וכו'. ראוי לציין כי רק מועמדים בעלי ניקוד מינימאלי זכאים להגיש בקשת הגירה.

חשיבות המקצוע

 

מקצועך הוא גורם מפתח בהגשת בקשת הגירה לאוסטרליה. ממשלת אוסטרליה מפרסמת את רשימת בעלי המקצועות שהמועדפים בהם הנם: רואי חשבון, אדריכלים, קבלנים, מורים, מהנדסים, אנשי מקצוע רפואיים (כולל רופאים ואחיות), מומחים למחשבים ומדענים.

על המועמדים שמקצועם מצוי ברשימה הנ"ל להצטייד בתעודות מקצועיות רלבנטיות ולהעבירם לגוף ההערכה המורשה באוסטרליה. לא ניתן להגיש בקשת הגירה ללא הערכת כשירות מקצועית מגוף ההערכה האוסטרלי הרלוונטי.

אוסטרליה מעודדת הגירת אנשי עסקים מצליחים - להקמת עסקים בארצה. מהגרי "ויזה לאוסטרליה על בסיס עסקים" יקבלו אשרה בת ארבע ( 4 ) שנים. אם מבקש ויזה לאוסטרליה על בסיס עסקים יצליח מבחינה מסחרית יקבל מעמד של קבע.

קיימות גם תכניות לעידוד סטודנטים לבוא ללמוד באוסטרליה.

הגירה לאוסטרליה על בסיס משפחה

 

בן זוג של אזרח אוסטרלי או תושב קבע יכול להגיש בקשת הגירה לאוסטרליה. המבקש יקבל אשרה זמנית, אשר לאחר שנתיים (באם יוכיח כי מערכת היחסים שלו עם בן / בת הזוג יציבה) יקבל מעמד של קבע. מבקש אשר היה נשוי לאזרח אוסטרלי או תושב קבע עשוי לקבל מעמד של קבע כבר בתחילת התהליך.

קיימת תכנית הגירה עם אפשרויות רבות ומגוונות עבור הורים של אזרחים אוסטרליים או תושבי קבע. הורים שמרבית ילדיהם חיים באוסטרליה,  כתושבי קבע או כאזרחים, יכולים להגיש בקשה לויזת הגירת הורה. עם זאת, קיימת רשימת המתנה נכבדה עבור חלק מקטגוריות ויזת הורה ותהליך קבלת הויזה מסוג זה עשוי להימשך כמה שנים  .

ילדיהם של תושבי קבע ואזרחים אוסטרלים, כולל ילדים מאומצים או יתומים מתחת לגיל 18, המעוניינים לעבור לחיות עם בני משפחתם באוסטרליה, אפשר שיהיו זכאים להגשת בקשת הגירה לאוסטרליה.

צור קשר

 

"קנגורו שירותי הגירה" הנה חברה פרטית, אשר במשך שנים רבות עסקה וממשיכה לעסוק בתהליכי הגירה לאוסטרליה וקבלת כל סוגי האשרות בה, לטווח קצר ולטווח ארוך.  אנא אל תהסס לפנות אלינו ולשוחח עם נציגנו על האפשרויות העומדות לפניך בנדון ו/או על מנת להשלים את השאלון שלנו ולשלחו אלינו.



לפרטים וייעוץ ראשוני צרו קשר

03-6134244

השאירו פרטים מלאים ונדאג לחזור בהקדם לספק לכם מענה מקצועי ואדיב

עמוד הפייסבוק של קנגורו שירותי הגירה עמוד הגוגל+ של קנגורו שירותי הגירה הפרופיל של עו”ד ליסה סגלוב בלינקדין